2007-09-15

O M G



























Vi har ny kaffebryggare nu. Jag förtydligar:

Det är vår tredje.
Jag vet inte vad vi gör för att ta död på kaffebryggare men nånting är det.
Kaffet blir aldrig likadant med en ny bryggare heller. Det tar tid att lära sig om den behöver rågade eller strukna mått, och ifall man ska mäta upp vatten efter kannan eller i behållaren.

I kursen går det ok.
Man hälsar på snitt fem nya personer om dagen och kommer aldrig ihåg deras namn. Jag är irriterande dålig på det. Är väl en sån där visuell person kanske. Lyssnar dåligt. Men det ger sig väl. Några har startat en kaffepool, eftersom det inte finns någon kafeteria på vår institution. Man lägger en tia och får vara med på en kanna på luncherna. Det låter trevligt, jag ska nog vara med, för jag har svårt för automatkaffe. Och ännu värre termos, det är bara gott när man varit ute en hel dag och sitter på nån sten i skogen.

Det är skönt när vi är på Handels, då kan man få ok kaffe i pappmugg för en tia, om man skulle få abstinens eller så.

Fast där hägrar ju andra problem, som vad man ska ha på sig och att ens regnjacka ser töntig ut och sånt. Att man är naturvetare bland ekonomer.


PS. Har framkallat bilder från Köpenhamn. Den ovan är från Glyptoteket. Vi drack väldigt dyrt kaffe där, och tog roliga bilder på varann. DS

1 Comments:

At 19 september, 2007 11:37, Anonymous Anonym said...

fanken sicken fin sida du har du ser ut som amelie på bakgrunden...fint å trevligt!
kaffe är en kunskap som kan synas lite ouppnåerlig...vi kokar kaffe på spisen det är väldans kruxigt med...framförallt om allt kokar över...men kannan är röd vilket är fint även med en massa kokkaffe på.

ha det!
linnin

 

Skicka en kommentar

<< Home